2023-04-21 05:00Pressmeddelande

Hon ska sätta Sigtuna på kartan

Carola Ålstig AnderssonCarola Ålstig Andersson

Från och med den 15 maj axlar Carola Ålstig Andersson rollen som verksamhetsansvarig för Destination Sigtuna.

Carola Ålstig Andersson har en lång erfarenhet som strategisk projektledare inom olika branscher i näringslivet och har de senaste åren haft en tjänst som kommunikationsstrateg på Sigtuna kommun.

Carola Ålstig Andersson är sigtunabo sedan många år tillbaka och har ett naturligt nätverk i kommunen. Hon är väl insatt i destinationens styrkor och utmaningar.

På Destination Sigtuna kommer hon ansvara för den dagliga verksamheten, vara ett stöd till bolagets VD och se över hur destinationsbolaget ska verka framöver.

– Vi har stora ambitioner med destinationsbolaget så det har verkligen varit viktigt att hitta rätt person till den här rollen. Processen har därför varit grundlig och jag är så glad över att vi lyckats rekrytera Carola. Destination Sigtuna har sedan årsskiftet tagit hjälp av Carola i arbetet med att driva Destination Sigtuna framåt. Jag vet därför av erfarenhet att vi är ett bra team som får saker att hända, säger Annika Bröms, VD Destination Sigtuna.

– Det känns väldigt spännande att på allvar sätta igång med arbetet att utveckla Sigtuna till en destination i framkant. Sigtuna har en fantastisk potential med sitt läge med närheten till Arlanda och många besöksanledningar och det vill vi nyttja ännu mera. Nu ser vi över hur vi ska jobba för att hitta nya arenor och samarbeten som gynnar destinationen, men också vad vi ska välja bort, säger Carola Ålstig Andersson.Om Destination Sigtuna

Destination Sigtunas uppdrag är att stärka kommunens attraktionskraft som destination för besökare från hela världen, samt att stärka det lokala näringslivet. Annika Bröms är sedan årsskiftet VD för bolaget. För mer information, besök www.destinationsigtuna.se


Kontaktpersoner

Carola Ålstig Andersson
Verksamhetsansvarig
Carola Ålstig Andersson