2024-09-03 15:00Pressmeddelande

Annika Bröms lämnar rollen som VD på Destination Sigtuna

Annika Bröms, Foto: Kari Kohvakka

När Annika Bröms tillträdde som VD på Destination Sigtuna för ett och ett halvt år sedan fick hon i uppdrag att förändra bolagets fokus.

- Vi respekterar Annikas val och är tacksamma för hennes insatser som VD. Hon har påbörjat den förändringsresa som vi i styrelsen efterfrågat och den kommer vi att bygga vidare på, säger Olov Holst, Destination Sigtunas styrelseordförande.

Annika Bröms säger:
- Det handlade bland annat om att gå från att vara väldigt operativa till att bli mer strategiska och att arbeta upp ett mycket närmare samarbete med kommunens näringsliv. Det tycker jag att vi lyckats med.

Annika Bröms kommer att fortsätta sitt arbete som näringslivschef i Sigtuna kommun och poängterar att hon därmed fortfarande kommer att driva frågor som är viktiga för destinationen.

- Den kunskap, de insikter och de upparbetade och värdefulla kontakter som jag fått under tiden på besöksbolaget tar jag med mig i min roll som näringslivschef. 


Om Destination Sigtuna

Destination Sigtunas uppdrag är att stärka kommunens attraktionskraft som destination för besökare från hela världen, samt att stärka det lokala näringslivet. Annika Bröms är sedan början av 2023 VD för bolaget. För mer information, besök https://www.destinationsigtuna.se


Kontaktpersoner

Politisk samordnare, Sigtuna kommun
Helle Nyman